Constructii SA Despre Constructii SA Politica de calitate Constructii-montaj Produse din beton Instalatii in constructii Referintele Constructii SA Contacteaza Constructii SA
ELEMENTE PREFABRICATE DE STRUCTURA ELEMENTE PREFABRICATE DIN BETON ARMAT ELEMENTE DE DRUMURI ELEMENTE PREFABRICATE MICI BETOANE, MORTARE, SAPE AGREGATE DE BALASTIERA
Constructii SA a realizat numeroase lucrari de mare anvergura in judetul Sibiu si in regiunile invecinate. Realizam intreaga gama de constructii civile, industriale, drumuri si poduri.
Constructii Montaj

Str. Triajului, Nr.1-3, Mun. Sibiu
Jud. Sibiu, Romania

Telefon:
+40-269-211271
+40-269-227760
Fax:
+40-269-211892

E-mail:
office@constructii-sa.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/Constructii-SA-204771486949686/

Linkedin:

https://www.linkedin.com/company/constructii-sa/

Despre Constructii SA

Betoane, Mortare, Sape

Constructii SA produce betoane, mortare si sape de inalta calitate, certificate si agrementate tehnic.

BETOANE
Betonul este un material de constructie compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate, ciment, apa si diferite adaosuri. Betonul este folosit in industria constructiilor, in elemente de infrastructura si suprastructura pentru constructiile civile, industriale, hidrotehnice si ingineresti: drumuri, poduri, bareje, tuneluri.

Cea mai importanta clasificare a betoanelor se face dupa rezistenta la comprimare a materialului intarit. Alte clasificari se fac dupa gradul de lucrabilitate si granulatia maxima a agregatelor.

SAPE
Sapa este un material de constructii obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de nisip, ciment si apa. Este folosita ca strat suport pentru pardoseli finite, cu rol de egalizare.
Sapele sunt de doua tipuri:
- sapa uscata - cu aplicare intarziata fata de momentul prepararii;
- sapa fluida.

MORTARE
Mortarul este un material de constructii obtinut prin omogenizarea unui amestec de nisip, var si/sau ciment si apa. Mortarele se clasifica in doua grupe, dupa domeniul de utilizare:
- mortare de zidarie;
- mortare de tencuiala.

Betoane, Mortare, Sape
Betoane, Mortare, Sape
Elemente prefabricate din beton armat
Elemente prefabricate mici
Elemente prefabricate mici
Elemente prefabricate mici
home  |   despre noi  |   constructii montaj  |   produse din beton  |   sistemul managementului integrat  |   termeni legali  |   harta site  |   contact
© Copyright 2010 Constructii SA. Toate drepturile rezervate. Web site realizat de VoxNet Media Group