Constructii SA Despre Constructii SA Politica de calitate Constructii-montaj Produse din beton Instalatii in constructii Referintele Constructii SA Contacteaza Constructii SA
ELEMENTE PREFABRICATE DE STRUCTURA ELEMENTE PREFABRICATE DIN BETON ARMAT ELEMENTE DE DRUMURI ELEMENTE PREFABRICATE MICI BETOANE, MORTARE, SAPE AGREGATE DE BALASTIERA
Constructii SA a realizat numeroase lucrari de mare anvergura in judetul Sibiu si in regiunile invecinate. Realizam intreaga gama de constructii civile, industriale, drumuri si poduri.
Constructii Montaj

Str. Triajului, Nr.1-3, Mun. Sibiu
Jud. Sibiu, Romania

Telefon:
+40-269-211271
+40-269-227760
Fax:
+40-269-211892

E-mail:
office@constructii-sa.ro

Facebook:

https://www.facebook.com/Constructii-SA-204771486949686/

Linkedin:

https://www.linkedin.com/company/constructii-sa/

Despre Constructii SA

Elemente prefabricate mici

Datorita faptului ca am fost si suntem implicat in numeroase constructii, reabilitari si restaurari de drumuri, produri, parcuri si piete publice sau alei pietonale sau in lucrari de reabilitare a instalatiilor de canalizare si altele, Constructii SA a dezvoltat o linie de productie pentru prefabricate mici din beton precum, borduri, dale, tuburi de canalizare, camine etc.

PAVAJE SI ELEMENTE DECORATIVE DIN BETON
Producem numeroase modele de pavele de diferite grosimi si culori, diferite borduri, inclusiv pentru piscine, rigole, jardiniere din beton si diferite elemente de decor pentru gradini si barbeqe, diferite modele de garduri, stalpi si capace de gard si stalp, placaje imitatie de piatra, lespezi pentru placari exterioare si interioare si multe altele.

Pe parcursul anilor am castigat o mare experienta, conturand astfel un portofoliu vast de lucrari, executate in special in judetul Sibiu.

TUBURI DIN BETON
Realizate cu tehnologii de inalta performanta, tuburile din beton pentru canalizare au o durata mare de viata, datorita clasei betonului utilizat a carui calitate este controlata temeinic, deoarece betonul utilizat este produs tot de compania noastra.

Betoane, Mortare, Sape
Betoane, Mortare, Sape
Betoane, Mortare,  Sape
Ahregate de balastiera
Agregate de balastiera
Agregate de balastiera
home  |   despre noi  |   constructii montaj  |   produse din beton  |   sistemul managementului integrat  |   termeni legali  |   harta site  |   contact
© Copyright 2010 Constructii SA. Toate drepturile rezervate. Web site realizat de VoxNet Media Group