Constructii SA Despre Constructii SA Politica de calitate Constructii-montaj Produse din beton Instalatii in constructii Referintele Constructii SA Contacteaza Constructii SA
Constructii SA a realizat numeroase lucrari de mare anvergura in judetul Sibiu si in regiunile invecinate. Realizam intreaga gama de constructii civile, industriale, drumuri si poduri.
Constructii Montaj

Str. Triajului, Nr.1-3, Mun. Sibiu
Jud. Sibiu, Romania

Telefon:
+40-269-211271
+40-269-227760
Fax:
+40-269-211892

E-mail:
office@constructii-sa.ro

Facebook:

https://www.holcim.ro/sites/all/themes/zen_lh_holcim/images/pictos/facebook.png

Linkedin:

linkedin Icon

Despre Constructii SA

Instalatii pentru constructii

Constructii SA are in cadrul sau departamente specializate in proiectarea si executia instalatiilor electrice de joasa tensiune si a instalatiilor sanitare, de apa si gaz. Aceste departamente ne ofera posibilitatea realizarii rapide, datorita personalului propriu, a lucrarilor aferente obiectivelor pe care le executam, scurtand astfel timpul total de executie al obiectivului finit.

INSTALATII ELECTRICE
Pentru proiectele de instalatii electrice: memoriu justificativ, calcul iluminat, breviar de calcul, planuri amplasare aparate electrice, schema tablouri electrice, calcul paratrasnet, plan paratraznet si priza de pamant, plan curenti slabi (TV, telefon, retea de calculatoare), antemasuratoare (si alte elemente la solicitarea clientului).

De asemenea suntem autorizati pentru a efectua lucrari de proiectare, executie si intretinere a sistemelor de securitate si a sistemelor de balizaj luminos pentru aeroporturi.

Echipele noastre sunt conduse de ingineri specialisti, absolventi ai institutiilor de invatamant de profil, cu pregatire in domeniu la nivel inalt si o vasta experienta in domeniu.

INSTALATII SANITARE, DE APA SI GAZ
- proiecteaza si executa la inalte standarde de calitate, instalatii in domeniul
gazelor naturale, sanitare, ventilatie, incalzire centralizata;
- ofera servicii de consultanta si asistenta tehnica in alegerea echipamentelor;
- livreaza echipamente pentru instalatii furnizate de producatori de renume
mondial;
- executa instalatii speciale de inalta tehnicitate;
- interetinerea si controlul instalatiilor realizate.

Constructii-montaj
Constructii-montaj
Constructii-montaj
Produse din beton
Produse din beton
Produse din beton
home  |   despre noi  |   constructii montaj  |   produse din beton  |   sistemul managementului integrat  |   termeni legali  |   harta site  |   contact
© Copyright 2010 Constructii SA. Toate drepturile rezervate. Web site realizat de VoxNet Media Group