Constructii SA Despre Constructii SA Politica de calitate Constructii-montaj Produse din beton Instalatii in constructii Referintele Constructii SA Contacteaza Constructii SA
Constructii SA a realizat numeroase lucrari de mare anvergura in judetul Sibiu si in regiunile invecinate. Realizam intreaga gama de constructii civile, industriale, drumuri si poduri.
Constructii Montaj
Str. Triajului, Nr.1-3, Mun. Sibiu
Jud. Sibiu, Romania

Telefon:
+40-269-211271
+40-269-227760
Fax:
+40-269-211892

E-mail:
office@constructii-sa.ro
Despre Constructii SA

Termeni legali

Intregul continut al acestui web site este proprietatea Constructii SA. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Continutul vox-net.com si a celorlalte site-uri ale grupului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitāndu-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al Constructii SA.

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Constructii SA si orice alt nume de produs sau serviciu aflat īn conexiune cu Constructii SA sunt marci ale Constructii SA.

Constructii SA nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-urile Constructii SA nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri.

Constructii SA isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-urilor sale catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudicial Constructii S.A.

home  |   despre noi  |   constructii montaj  |   produse din beton  |   sistemul de management integrat  |   termeni legali  |   harta site  |   contact
© Copyright 2010 Constructii SA. Toate drepturile rezervate. Web site realizat de VoxNet Media Group